Over Bridgebey

Beyond Borders. Beyond Numbers

Onze aanpak

Van cijfers naar strategie
Onze proactieve aanpak helpt organisaties hun getallen te laten spreken. Scherp op de inhoud, en tegelijk met respect voor culturele verschillen en kennishiaten. We harmoniseren en professionaliseren activiteiten met behulp van audits en design op het gebied van financial controlling, business controlling, reporting en meer.

Naast verschillen in wet- en regelgeving spelen er ook vaak nog andere factoren een rol bij het realiseren van een business boost. Denk aan een goede aansturing van medewerkers, het inbedden van duidelijke procedures en het eenvoudiger ontsluiten van waardevolle informatie.

BridgeBey helpt organisaties om met transparante resultaten direct tot strategische besluitvorming te komen. Wij overbruggen verschillen, zodat zij hun ambities kunnen realiseren.

Onze meerwaarde

Pilaren om zelf op voort te bouwen
Klanten kiezen voor BridgeBey op basis van twee belangrijke pilaren: onze specifieke kennis en de opzet van onze schaalbare services. Gericht op het realiseren van een kwaliteitsimpuls van medewerkers én organisatie, zeker niet om afhankelijk van ons te worden.

pilaar bridgebey

Kennen van...

  • de twee financiële werelden
  • de Turkse taal
  • de markt
  • het netwerk
  • de cultuur
pilaar bridgebey

Bieden van...

  • scherpe financiële analyse
  • direct inzetbare kennis
  • schaalbare diensten
  • resultaatgerichte benadering
  • bewezen succes

Ons verhaal

Van de Bosporus tot de Biesbosch

Financiële informatie stroomt door bedrijven zoals water door landen. Maar wat als jouw financiële getallen ook landen doorkruisen? Hoe zorg je dan voor volledige controle? En wat zijn de implicaties rondom lokale financiële, fiscale en juridische richtlijnen?

Voor een succesvolle business tussen Nederland en Turkije moet je dezelfde ‘taal’ spreken. En ja, dit gaat verder dan harmonisatie van getallen. BridgeBey ontzorgt klanten door een brug te slaan tussen twee financiële werelden. Wij helpen klanten op het gebied van controlling en reporting. Daarnaast bieden we support ‘beyond numbers’…

Wanneer organisaties willen uitbreiden door bijvoorbeeld mergers & acquisitions of het opstarten van productiefaciliteiten, dan breiden wij onze diensten uit en zetten we ons brede, vertrouwde netwerk in. Zo brengen we twee continenten bij elkaar en zorgen we voor een business boost met aantoonbare ROI.

Ons team

Behzat Beytur: versnellen door te verbinden

Iets in gang zetten, iets voor elkaar krijgen, iets ondernemen. Dat zit in mijn DNA. Met één been stevig in Eindhoven, mijn geboortestad. Met het andere in Turkije, het geboorteland van mijn ouders.

Hoe mooi is het om twee werelden en culturen te omarmen? En om die zakelijk te verenigen? Weten hoe elkaars krachten te versterken, valkuilen te voorkomen en mijn kennis en ervaring op het gebied van financiën en bedrijfsvoering te delen.

Mijn affiniteit en passie voor controlling en (financiële) verslaglegging zijn de rode draad door mijn professionele carrière.

Specialisten: voor verschillende vakgebieden

BridgeBey schakelt dagelijks met experts op het gebied van finance, control, legal en fiscal uit ons vertrouwde netwerk in Nederland en Turkije.

Start vandaag nog

Wilt u weten of en hoe we u kunnen ondersteunen met uw hulpvraag, neem dan contact met ons op.